SÜPER LİG

Bruma'ya Brezilya usulü kutlama

Galatasaray, Kayserispor maçının hazırlıklarına başlarken, Bruma'nın doğum günü kutlandı..

Bruma'ya Brezilya usulü kutlama
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü maçında dün Kopenhag'ı 3-1 yenerek ilk galibiyetini alan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'deki Kayserispor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Kopenhag maçında forma giyen oyuncuların yenileme çalışması, diğer oyuncuların ise taktik idmanı yaptıkları belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan oyunculardan Hakan Balta'nın tedavisine devam edildiği, Gökhan Zan'ın ise tedavisinin ardından salon ve saha çalışmaları yaptığı bildirildi.

Galatasaray, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Kayserispor müsabakasının hazırlıklarını sürdürecek.

- Bruma'ya "Brezilya usulü" doğum günü kutlaması

Sarı-kırmızılı ekipte Portekizli oyuncu Bruma'nın 19. yaş günü nedeniyle antrenman sahasında doğum günü pastası kesildi.

Çalışmanın ardından getirilen doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Bruma'ya, takım arkadaşlarının "Brezilya usulü" bir kutlama yaparak un ve yumurta attıkları ifade edildi.

Kutlama nedeniyle un ve yumurta içinde kalan Portekizli oyucuya, Dider Drogba'nın ise eliyle pasta yedirdiği aktarıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER