TRANSFER

Bruma Sporting Lisbon ile takasta kullanılacak

Galatasaray, Sporting Lizbon ile takas yoluna gidiyor.

Bruma Sporting Lisbon ile takasta kullanılacak
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Galatasaray, Sporting Lizbon'dan sol bek Jefferson'ı isterken, Lizbon'un hedefinde Bruma var.

Eurosport'un haberine göre; Türkiye'de sezonu duble yaparak kapatan galatasaray, transferde yavaş ve dikkatli adımlar atmaya devam ediyor.

Sporting Lizbon'dan geldikten sonra yüksek bonservisinin altında ezilen ve eleştirilerin odağında olan Portekizli kanat oyuncusu Bruma için eski kulübü Sporting Lizbon'a dönüş haberleri son dönemde Portekiz medyasını yüksek sesle meşgul ediyordu.

 

Son olarak Galatasaray'ın Sporting Lizbon'dan sol bek Jefferson ile ilgilendiği iddia edilirken, Milan ile birlikte sol bekin peşinde olan Galatasaray'ın Sporting'e teklifinin Bruma'yı da içerdiği iddia edildi. Buna göre Sporting Lizbon'a bir miktar para teklif eden Galatasaray, aynı zamanda Bruma'yı da kiralık göndererek bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor.

Daha önce Bruma'nın menajerinin "Her zaman Sporting'e dönüş ihtimali vardır" açıklamasının altının çizildiği haberde Sporting Lizbon teknik direktörü Jorge Jesus'un Bruma'yı Avrupa'nın en önemli oyuncularından birisine dönüştürebileceğini iddia etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER