DÜNYADAN FUTBOL

Brondby taraftarından muhteşem pankart

Danimarka'da oynanan lig maçlarında dev pankart modası başladı.

Brondby taraftarından muhteşem pankart
Brondby-FC Kopenhag karşılaşmasında elinde kafası kesilmiş Arslan ve kanlı kılıcı bulunan TİFO figürlü pankart Danimarka'da büyük ses getirdi.

Hafta sonu Brondby stadyumunda oynanan Brondby-FC Kopenhag karşılaşması 1-0 Brondby'nin galibiyeti ile sonuçlandı. Ancak haftaya damgasını vuran galibiyet değil, Brondby'li taraftarların açtıkları dev pankart oldu.

ÇILDIRTAN PANKART KAVGAYA SEBEP OLDU
218 metre büyüklüğündeki dev pankartta, Elinde kafası kesilmiş Arslan ve kanlı kılıcı bulunan TİFO tepki çekti. FC Kopenhag'lı taraftarlar kulüplerini temsil eden Arslan'ın kafası kesilmiş resmini görünce çılgına döndüler. İki kulübün taraftarları arasında çıkan kavgada çok sayıda taraftar polisler tarafından coplandı ve gözaltına alındı.

 

"ÇOK ŞAŞIRDIM AMA BİR O KADAR DA BEĞENDİM"
FC Kopenhag'lı taraftarlar, Brondby stadyumunun sandalyelerini sökerek stada attılar. Brondby'ün yeni kalecisi Frederik Rönnow pankartın kendisini çok şaşırttığını ama çok da beğendiğini belirterek "böyle bir pankartı daha önce hiç görmemiştim. Maç öncesi sahada ısınma koşusu yaparken pankartı görünce çok şaşırdım ama bir o kadar da beğendim. Taraftarımızın bizi bu kadar desteklemesi çok güzeldi. Bu taraftarı başka yerde bulamayız" dedi.

İNTİKAM PEŞİNDELER
Şimdi FC Kopenhag'lı taraftarların da Brondby taraftarlarından öç almak için daha büyük bir pankart hazırlama girişiminde bulundukları bildirildi. Dev pankartın 250 bin krona (100 bin TL) mal olduğu bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER