DÜNYADAN FUTBOL

Brezilya'da facia! Hepsi çocuk 10 futbolcu hayatını kaybetti

Brezilya futbol takımlarından Flamengo'nun tesislerinde bu gece çıkan yangında yaşları 14-17 arasında değişen 10 çocuk hayatını kaybetti.

Brezilya'da facia! Hepsi çocuk 10 futbolcu hayatını kaybetti

Brezilya’nın önemli kulüplerinden Flamengo büyük bir trajedi yaşadı. Kulübün genç takımlarının kaldığı tesislerde yangın çıktı, 10 kişi hayatını kaybetti.

14-17 yaş arasındaki genç futbolcular

Brezilya’nın köklü kulüplerinden Flamengo büyük bir faciayla karşı karşıya kaldı. Brezilya ve İngiliz basınında yer alan haberlerde, Flamengo genç takımı oyuncularının kaldığı tesislerde yangın çıktığı ve 10 kişinin öldüğü belirtildi. Yangında hayatını kaybedenlerin 14-17 yaş arasındaki genç futbolcular olduğu kaydedildi.

Brezilya

Birçok ağır yaralı var

Rio de Janeiro’da genç takım oyuncularının konakladığı tesislerde yerel saatle 05.00’da bir yangın meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen 10 kişi kurtarılamadı. Birçok kişi de ciddi yaralanmalarla hastaneye kaldırıldı. İlk etapta kimlikler tespit edilemese de trajik olaydan etkilenenlerin genç futbolcular olduğu kesinleştirildi.

'Yangın çocukların uyuduğu sırada çıktı'

Yerel basın, İtfaiye Sorumlusu Douglas Henaut'un "Flamengo takımının genç takımında oynayan çocukların uyuduğu sırada çıktı yangın. Çıkış nedenini henüz bilmiyoruz ancak araştırmalarımız sürüyor" sözlerine yer verdi. Brezilya basın, yangının saat 7:20 itibarıyla kontrol altına alındığı ve hayatını kaybedenlerin kim olduğuna dair resmi bir bilginin henüz paylaşılmadığını duyurdu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER