GALATASARAY

Brezilya Fernando'yu konuşuyor! Haftanın en iyisi seçildi

Brezilya Fernando'yu konuşuyor! Galatasaray-Beşiktaş derbisine attığı golle yıldızlaşan Fernando Brezilya'da 'Haftanın en iyi Brezilyalı Futbolcusu' ödülüne layık görüldü..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Brezilya Fernando'yu konuşuyor! Haftanın en iyisi seçildi

Birezilya'nın en prestijli gazetesi olan Globo, her hafta belirlediği 'Haftanın en iyi Brezilyalı Futbolcusu' ödülüne bu hafta Galatasaraylı Fernando'yu layık gördü.

Galatasaray'da forma giyen Mariano ve Marcao gibi Brezilyalı yıldızların yanı sıra, Fernando'nun karşılaşma boyunca orta sahada çok etkili olduğu, %80'lik pas yüzdesinin yanına bir gol bir de asist eklediği kaydedildi.

HAFTANIN EN İYİSİ SEÇİLDİ

Globo, Fernando'yu haftanın en iyi Brezilyalı oyuncusu olarak gösterdiği haberde, Galatasaray'la ilgili bazı bilgilendirmelerde de bulundu. Manchester United'ın 1993 yılında Şampiyonlar Ligi için Ali Sami Yen'e geldiğinde 'Cehenneme Hoşgeldiniz' pankartı ve oluşturulan atmosfer, Paulo Maldini'nin ise ''Kimse beni bu stadyumda 25 bin kişi olduğuna inandıramaz'' sözlerine yer verildi.

Brezilyalı okuyuculara bu örneklerle birlikte Türk Telekom Stadyumu'nda iki katı kapasiteyle nasıl bir atmosfer oluşabileceğine dair vurgu yapıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER