DÜNYADAN FUTBOL

Böylesi ne duyuldu ne görüldü!

Championship’te Sheffield Wednesday ile Leeds United arasında oynanan maçta kaleci şok edici bir durumla karşı karşıya kaldı.

Böylesi ne duyuldu ne görüldü!
Championship'te Sheffield Wednesday ile Leeds United arasında oynanan Yorkshire derbisinde sahaya atlayan bir Leeds taraftarı, ev sahibi ekibin kalecisi Chris Kirkland'a saldırdı.

TARAFTARIN KALECİYE SALDIRIŞINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İngiltere futbolunun ikinci kademe ligi olan Championship’te Sheffield Wednesday ile Leeds United arasında oynanan maçta, ev sahibi takımın kalecisi Chris Kirkland 77. dakikada şok edici bir durumla karşı karşıya kaldı.

Michael Tonge’nin skoru 1-1’e getiren golünden sonra sahaya atlayan bir Leeds United taraftarı, Sheffield Wednesday kalecisi Chris Kirkland’a kadar koştu ve İngiliz eldivenin yüzüne yumruk attı. Bu fiziksel müdahaleden sonra yere düşen Wednesday kalecisinin yanına sağlık ekipleri kısa sürede gelirken, Kirkland’ın tedavisi yapıldı ve 31 yaşındaki kaleci Yorkshire derbisini tamamlamaya başardı.

Olay sonrasında Leeds United kulübü taraftarının bu hareketinden ötürü kamuoyundan, “Leeds, bir taraftarın yaptığı bu davranışı kınayarak kamu önünde herkesten özür diliyor. Chris Kirkland’a yapılan kabul edilemez. Kulüp, poliste işbirliği içerisinde olup bu olayı yapan kişinin kimliğinin tespit edilmesine yardım edecektir. Yapılandan utanç duyulmalıdır” şeklindeki yazılı açıklamayla özür diledi. 

İngiltere Milli Takımı’nın da formasını giyen Chris Kirkland, 2001-06 yılları arasında Liverpool kalesini korumuştu.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER