BEŞİKTAŞ

Boyko ve Douglas'tan Beşiktaş'a büyük fedakarlık!

Kaleci Boyko ve stoper Douglas, Beşiktaş'a gelmek için yıllık ücretlerinde indirim yapmayı kabul etti.

Boyko ve Douglas'tan Beşiktaş'a büyük fedakarlık!

Siyah-beyazlılarla yıllık 1,3 milyon euroya anlaşan Douglas ücretini 1,1 milyon euroya indirdi. Beşiktaş’la 1,1 milyon euroya el sıkışan Boyko ise 900 bin euroya düştü.

Dnipro’ya toplam 6 milyon euro bonservis teklif eden yönetimin, iki oyuncunun yaptığı jest sayesinde bu rakamı artırarak transferi bitirmeyi planladığı belirlendi.

Beşiktaş’ta devre arası transfer çalışmaların en gözde isimlerinden olan kaleci Boyko ve stoper Douglas için temaslar yoğun şekilde devam ediyor. Ukrayna Ligi’nde Dnipro forması giyen iki futbolcunun, siyah-beyazlı takıma gelmek için büyük bir jestte bulunduğu ortaya çıktı. Kartal’ın teklifini kabul eden Boyko ve Douglas’ın kendilerine daha önce önerilen ücrette indirime gittikleri belirlendi. 

Süper Lig'de 17. hafta hakemleri açıklandı

Boyko ve Douglas’ın, Dnipro’nun kendileri için istediği toplam 8 milyon euro bonservis bedelinde ısrar etmesi üzerine siyah-beyazlı yöneticilerle temasa geçerek yıllık ücretlerinde indirim yapmaya hazır olduklarını bildirdikleri öğrenildi. Dnipro’ya daha önce 6 milyon euro teklif eden Beşiktaş, iki oyuncunun anlamlı davranışı ile bonservis bedellerini artırma şansı yakaladı. Yönetimin 6 milyon euroluk teklifi artırarak Boyko ve Douglas’ın transferini bitirmenin hesaplarını yaptığı aktarıldı.

Beşiktaş ile yıllık 1 milyon 300 bin euroya anlaşan Douglas, 1 milyon 100 bin euroya indi. Siyah-beyazlılarla yıllık 1 milyon 100 bin euro karşılığında el sıkışan Boyko’nun ise 900 bin euroya kadar ücretini düşürdüğü vurgulandı.

Efsane Beşiktaş'a geri dönüyor!

Teklif yükselecek

Douglas ve Boyko’nun, Dnipro Yönetimi ile görüşerek, Beşiktaş’a gitmeyi çok istediklerini bir kez daha ilettikleri de belirlendi. İki oyuncunun transferini bitirmek üzere Ukrayna’ya çıkarma yapacak olan siyah-beyazlılar, Douglas ve Boyko’nun yaptığı bu fedakârlığı kullanarak son bir teklif sunacak. Kulüplerin bonservis konusunda anlaşması halinde transferde resmi imzalar atılacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER