FUTBOL

Boşta olan futbolcular takım arıyor

Sezon başında takım bulamayan Sabri Sarıoğlu, Sercan Yıldırım ve Volkan Şen gibi futbolcular, ocak ayı transfer dönemini bekliyor.

Boşta olan futbolcular takım arıyor - Sayfa 1

Sezon başı transfer döneminde takım bulamayan futbolcular, bir an önce devre arası transfer döneminin açılmasını bekliyor. Aralarında Sabri Sarıoğlu'nun da bulunduğu bir dönem 4 büyüklerde top koşturan oyuncular, şimdilerde takım bulamaz oldu.

Boşta olan futbolcular takım arıyor - Sayfa 2

SABRİ FUTBOLU BIRAKMADI Son olarak Göztepe'de oynayan Galatasaray'ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu, teklif bekliyor. 34 yaşındaki futbolcu, takım bulması halinde ligin ikinci yarısında futbola geri dönecek.

Boşta olan futbolcular takım arıyor - Sayfa 3

VOLKAN ŞEN ADANA DEMİRSPOR'LA ANLAŞAMADI En son Konyaspor'da forma giyen Volkan Şen ise transferin son gününde Adana Demirspor'la görüşmüş ancak anlaşma sağlayamamıştı. 31 yaşındaki eski F.Bahçeli futbolcu şu an boşta.

Boşta olan futbolcular takım arıyor - Sayfa 4

SERCAN DA TAKIM BULAMADI Henüz 28 yaşında olmasına rağmen hiçbir takım tarafından tercih edilmeyen Sercan Yıldırım, son olarak Bursaspor'da oynamıştı. Sercan, devre arasında gelecek teklifleri değerlendirecek.