Bomba ManU'nun planlarını bozdu
Manchester United, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapacağı Asya turundan Endonezya'yı çıkardığını bildirdi
İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester United, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapacağı Asya turundan Endonezya'yı çıkardığını bildirdi.
Kulüpten yapılan açıklamada, sezon hazırlıkları kapsamında yapılacak Asya turunda yer alan Endonezya'da, Manchester United'ın da kalmak için rezervazyon yaptırdığı Ritz Carlton Oteli ile kentteki bir diğer önemli otel olan J.W Mariott'da sabaha karşı bombalı saldırı düzenlenmesi sebebiyle Endonezya'nın turdan çıkarıldığı belirtildi.
Manchester United, normalde Pazartesi günü karşılaşmaları gereken, Endonezya yıldızlar karması ile bu koşullar altında maç yapamayacaklarını Endonezya Futbol Federasyonu'na da bildirdiklerini açıkladı.
Kırmızı Şeytanlar'ın Asya turunda Malezya, Güney Kore ve Çin yer alıyor.
Endonezya'nın Başkenti Cakarta'da bu sabah JW Marriott ve Ritz-Carlton otellerinde düzenlenen saldırılarda en az 9 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı.