BEŞİKTAŞ

Bomba iddia! Şenol Güneş'in yerine Sergen Yalçın geliyor

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in koltuğu için camiada ön plana, kulübün efsane futbolcusu Sergen Yalçın çıkıyor. Şenol Güneş’le sezon sonuna kadar yola devam etmeyi planlayan yönetimin de, Alanyaspor’daki başarısına göre lig bitiminde Sergen Yalçın’ı göreve getirebileceği öğrenildi.

Bomba iddia! Şenol Güneş'in yerine Sergen Yalçın geliyor - Sayfa 1

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in koltuğu için camiada ön plana, kulübün efsane futbolcusu Sergen Yalçın çıkıyor.

Bomba iddia! Şenol Güneş'in yerine Sergen Yalçın geliyor - Sayfa 2

Şenol Güneş’le sezon sonuna kadar yola devam etmeyi planlayan yönetimin de, Alanyaspor’daki başarısına göre lig bitiminde Sergen Yalçın’ı göreve getirebileceği öğrenildi.

Bomba iddia! Şenol Güneş'in yerine Sergen Yalçın geliyor - Sayfa 3

Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş’in A Milli Takım’ın başına geçmesi için artık resmi açıklama beklenirken deneyimli hocanın Siyah-Beyazlılar'daki koltuğu konusunda şimdiden adaylar çıkmaya başladı.

Bomba iddia! Şenol Güneş'in yerine Sergen Yalçın geliyor - Sayfa 4

Kara Kartal’da yönetimin; Sergen Yalçın, Tamer Tuna, Samet Aybaba, Rıza Çalımbay ve İbrahim Üzülmez’i Güneş’in yerine düşündüğü konuşulurken bu adaylar arasında camiada ön plana çıkan isim ise Aytemiz Alanyaspor’un başında bulunan Sergen Yalçın oldu.