1.LİG

Boluspor liderlik havasına girdi

Boluspor pazar günü Kayseri temsilcisi Erciyespor ile yine hayati bir maça çıkacak.

Boluspor liderlik havasına girdi

Son haftalardaki başarılı çıkışla liderlik koltuğuna oturan Boluspor'da bu maçın biletleri maç günü erkenden satışa çıkacak. Kırmızı beyazlılar geçen hafta ve ligde ilk defa devraldıkları liderliği vermek istemezken, bu karşılaşmaya Boluspor taraftarı dört bir taraftan adeta çıkartma yapacak.  
 
 
İlçelerden otobüslerle maça gelmek isteyen kırmızı beyazlı taraftarımızın yanı sıra Ankara, İstanbul, Düzce ve Akçakoca'dan yüzlerce Boluspor taraftarı bu maçta takımını yalnız bırakmayacak. Boluspor yönetimi de bu maç öncesi biletleri maç günü saat 10:30'da storeden satışa sunacak. Ayrıca Kapalı B tribünü 40 TL, Kapalı C tribünü 30 TL, Maraton 20 ve kale arkası biletleri 10 TL'den satışa sunulacağı belirtildi.  
 
Öte yandan Boluspor tecrübeli kaptanı Burak Akdiş'ten Erciyesspor maçı öncesi gelen şok haberle sarsıldı. Golcü oyuncunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Kırmızı beyazlıların Denizlispor maçında sakatlanan ve hafta içinde yapılan çalışmalarda yer alamayan tecrübeli santraforu Burak'ın ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilirken, ayağının alçıya alındığı öğrenildi.  
 
Yaklaşık 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Burak Akdiş'in yarın oynanacak olan Erciyesspor ve haftaya deplasmanda oynanacak olan Orduspor maçında oynamayacağı belirtildi. 
 
Vedat Özkan-BOLU

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER