DÜNYADAN FUTBOL

Boca maçında sıradışı röveşata

Boca Juniors'u ağırlayan Gimnasia La Plata, karşılaşmadan 59. dakikada Marco Perez'in golüyle 1-0 galibiyetle ayrıldı. Bu maça damgasını vuran ise atılan gol oldu.

Boca maçında sıradışı röveşata

Arjantin Clausura Ligi´nin 15. haftasında Boca Juniors´u ağırlayan Gimnasia La Plata karşılaşmadan 59. dakikada Marco Perez´in golüyle 1-0 galibiyetle ayrıldı. Bu maça damgasını vuran ise işte bu gol oldu.

Karşılaşmanın 59. dakikasında öyle bir gol oldu ki! Futbolseverler şaşkın kaldı. Rinaudo´nun vuruşuna kaleciden seken topa birlikte yükselen iki Gimnasia´lı oyuncu Marco Perez ve Stracqualursi birlikte rövaşata çektiler ve top bu şut ile ağlarla buluştu.

HAKEM GOLÜ KİME YAZACAĞINI ŞAŞIRDI

Bu golden sonra maçın hakemi hangi futbolcuya golü yazacağını bir süre düşündü ve golün adını Perez olarak bildirdi.

İŞTE SIRADIŞI RÖVEŞATA GOLÜ...

Bu gol bir Japon çizgi filmini ve bu çizgi filmdeki karakteri akıllara getirdi: Kaptan Tsubasa‚ 1981´de Yoichi Takahashi tarafından yaratılan manga serisinde Japon genç takımın yıldız oyuncusu Tsubasa Oozora´nın hayatından geçenleri anlatıyordu.

Gimnasia - Boca Juniors maçında golün olduğu hareket ve bunun gibi bir çok bu manga serisinin unutulmaz hareketleri içinde yer alıyordu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER