DÜNYADAN FUTBOL

Bir fal da Luis Aragones'ten

İspanyol teknik adam Luis Aragones, 2010 Dünya Kupası'nı İspanya ya da Brezilya'nın kazanacağını iddia etti.

Bir fal da Luis Aragones'ten

İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yaptıktan sonra Fenerbahçe'nin başına geçen ancak başarılı olamayan İspanyol teknik adam Luis Aragones, 2010 Dünya Kupası'nı İspanya ya da Brezilya'nın kazanacağını iddia etti.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımı çalıştırmayan İspanya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Luis Aragones, İspanya'da yayın yapan radyo kanalı RNE'nin sorularını yanıtladı.

Aragones, 2010 Dünya Kupası ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine, "Dünya Kupası adaletli bir yarışma değildir.

Fakat bu Dünya Kupası'nın iki büyük favorisi İspanya ve Brezilya'dır" dedi. Aragones, İspanya Milli Takımı'nın 'psikolojik' olarak Euro 2008'den daha hazır olduğunu da iddia ederken, milli takımın bu psikolojiyle 2010 Dünya Kupası'nı kazanacağını savundu.

71 yaşındaki Aragones, milli takımdan ayrılış süreciyle ilgili ise, "Hiç kimse bana milli takımın başında kalmam gerektiğini söylemedi. Ayrıca İspanya Futbol Federasyonu da zaten Del Bosque'yle konuşmuştu" dedi.

Türkiye'de 'Dede' lakabını alan Aragones, yeni bir takım çalıştırmak istediğini ancak bunun İspanya dışından olacağını da sözlerine ekledi.

İspanya Milli Takımı, geçtiğimiz haftalarda FIFA Dünya Klasmanı'nın zirvesini Brezilya Milli Takımı'ndan devralmıştı.

A Milli Takım'ın da bulunduğu Avrupa elemesinden 10'da 10 yaparak çıkan İspanya Milli Takımı, 2006 yılında da favori olarak gösterilmiş ancak ikinci turda Fransa'ya elenerek büyük bir sürprize imza atmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER