SÜPER LİG

Bilic'in Fatih Terim<font color='#FF0000'> şaşkınlığı</font>

Geçen sezon Fatih Terim ve yardımcılarının oyundan ihraç edildiğini öğrenen Slaven Bilic kulaklarına inanamadı.

Bilic'in Fatih Terim<font color='#FF0000'> şaşkınlığı</font>
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Lienz bölgesinde sürdüren Beşiktaş, çift antrenman ile çalışmalarına devam etti. Sabah çalışması sırasında bir süre gazetecilerle sohbet eden Slaven Bilic, geçen sezonla ilgili bilgiler aldı. 
 
Geçen sezon Fatih Terim ve yardımcılarının oyundan ihraç edildiğini öğrenen Slaven Bilic kulaklarına inanamadı: 'Bu gerçekten yaşandı mı?'   
 
Fatih Terim'in geçen sezon bazı maçlarda ceza alarak tribüne gönderildiğini, Mersin İY maçında ise yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın da sırasıyla oyundan ihraç edildiğini duyan Bilic, büyük şaşkınlık yaşadı ve "Bu gerçekten oldu mu?" yorumunu yaptı.

BENİM DE YAPTIĞIM OLDU
Sabah'ın haberine göre; Bilic gazetecilerin Terim'in bazı maçlar öncesi Milli Takım'ın motivasyonunu yükseltmek için basın mensupları ile gerginlik yaşadığını ve bu gergin ortamı lehine çevirdiğini hatırlatması üzerine ise "Ben de Hırvatistan'da zaman zaman böyle durumlar yaşadım. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Karşılaşmalar sırasında birçok duygu yaşıyorsunuz" yanıtını verdi.

İDMANIN YILDIZI!
Beşiktaş'ın son idmanına Slaven Bilic, damga vurdu. Hırvat teknik adam, hücum ve savunma oyuncularına sahaya nasıl yerleşmeleri konusunda bir çalışma yaptırdı. Bilic, doğru pozisyon almaya yönelik taktik antrenmanda zaman zaman öğrencilerine bire bir yapmaları gerekenleri gösterdi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER