DİĞER HABERLER

Bilica ve Roberto Carlos'a şok!

Bilica'nın bir motokuryeye cipiyle çarpıp kaçmasıyla ilgili davada karar çıktı. Karar Bilica ve Carlos'un hoşuna gitmeyecek...

Bilica ve Roberto Carlos'a şok!
Eski Fenerbahçeli Bilica'nın bir motokuryeye cipiyle çarpıp kaçmasıyla ilgili davada karar çıktı. Mahkeme Brezilyalı ile aracın sahibi Roberto Carlos'u 21 bin 300 lira tazminata mahkum etti. 
 
Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Sanica Boru Elazığspor'lu futbolcu Fabio Bilica'nın bir motokuryeye çarpıp kaçmak suçundan yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme Bilica ile kaza esnasında kullandığı cipin sahibi Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'u suçlu buldu.

31 Ocak 2011 tarihinde Beşiktaş'ta meydana gelen olayda Bilica, 2009-10 sezonunda Fenerbahçe'de birlikte forma giydikleri Roberto Carlos'a ait cip ile Feysel Akalp'in yönetimindeki motosiklete çarpıp kaçmıştı. Akalp'in yaralandığı kazayla ilgili olarak Bilica hakkında "Taksirle yaralanmaya neden olmak" suçundan 3 ay ile 1 yıl arasında hapis cezası talep edilmişti.

Bugün gazetesinin haberine göre; Ceza davası sürerken İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuruda bulunan kurye Akalp, Bilica'nın alkollü olarak direksiyon başına geçtiğini, ne futbolcuların ne de hemşehrisi Aziz Yıldırım'ın kendisini bir kez olsun aramadığını belirtti. Hem Carlos'tan hem de Bilica'dan 200 bin lira manevi, 10 bin lira maddi tazminat talebinde bulundu. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde yapılan karar duruşmasında Carlos ve Bilica kusurlu bulundu.

Mahkeme ikilinin bin 300 lira maddi, 20 bin lira manevi tazminatı müştereken ödemelerine hükmetti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER