1.LİG

Bilica soluğu Kartepe'de aldı

Fabio Bilica, Başkan Selçuk Öztürk’ün resti üzerine bugün apar topar Kartepe’ye geldi.

Bilica soluğu Kartepe'de aldı
Elazığspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Fabio Bilica, Başkan Selçuk Öztürk'ün resti üzerine bugün apar topar Kartepe'ye geldi.
 
 
Elazığspor'a gelişi adeta yılan hikayesine dönen ve Başkan Selçuk Öztürk'ün önceki gün "Yarın da gelmeyecekse, artık gelmesin" dediği Fabio Bilica, bugün apar topar İstanbul'a, ardından da takımının kamp yaptığı Kocaeli Kartepe'ye geldi.

Tatilde bulunduğu ülkesi Brezilya'dan dönen futbolcu Kartepe kampında teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla tanışırken, akşam saatlerinde ise yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Elazığspor'un prensip anlaşması sağladığı stoper Bilica, önümüzdeki günlerde resmi mukaveleye imza atacak.

Bilica kimdir?
1977 doğumlu olan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, futbol yaşantısına1996yılında Brezilya'nın Bahia takımında başladı. Daha sonra uzun yıllar İtalya'da oynayan Fabio Bilica, İtalya'da Venezia, Brescia, Palermo ve Ancona takımlarında forma giydi. 2004-2005 sezonunda ülkesine dönen ve Goias takımında forma giyen başarılı savunmacı, 2005-2006 sezonunda ise Almanya'nın Köln takımına transfer oldu. Daha sonra 1 sezon Fransa'nın Istres, 1 sezon da Romanya'nın CFR Cluj takımında oynayan Bilica, 2008-2009 sezonunda ise Sivasspor'a transfer oldu. Sivasspor'da 1 sezon oynayan Bilica, ertesi sezon ise Fenerbahçe'ye imza attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER