SÜPER LİG

Bilic tribünde hop oturup hop kalktı

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Antalyaspor karşılaşmasını cezası nedeniyle tribünden takip etti.

Bilic tribünde hop oturup hop kalktı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Galatasaray derbisinde hakeme yönelik hakareti nedeniyle 3 maç ceza verdiği Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç ise takımının başında sahaya çıkamadı.  
 
Tahkim kuruluna verdiği savunma da kabul edilmeyen Hırvat teknik adam, karşılaşmayı tribünden izledi. Bilic'in yerine yardımcısı Nikola Jurcevic takımı yönetecek.

Geçen yıl Beşiktaş'ın başında olan tecrübeli teknik adam Samet Aybaba ise bu yıl ilk defa eski takımına karşı mücadele etti. Aybaba, karşılaşma öncesinde Jurcevic ile tokalaşarak teknik adama başarılar diledi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Antalya Emniyet Müdürlüğü ve özel güvenlik görevliler, geçen hafta oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki olayları da gözönünde bulundurarak karşılaşma öncesinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Özel güvenlik görevlileri, "6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun" gereğince polis ekipleri sahte bilet ve grupların turnikelere zarar vererek stada girmelerinin önlenmesi için turnike önlerinde güvenlik önlemi aldı. Karşılaşmada 800 emniyet personeli ile 600 özel güvenlik personeli görev aldı.

Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurdu. Siyah beyazlı taraftarlar futbolcularına sevgi gösterilerinde bulundu. Mediacal Park Antalyasporlu taraftarlar ise açık ve kapalı tribünü doldururken kale arkasında boşluklar bulunduğu gözlendi. Beşiktaşın taraftar grubu Çarşı'nın tirübüne "Yeter artık" pankartı asması dikkati çekti. Antalyasporlu taraftarlar ise takımların ligde hiç galibiyet alamamasına atıfta bulunarak "Sil başkan başlamak gerek bazen" pankartı astı.

Karşılaşmayı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer protokol tribününden izledi. Karşılaşmayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da takip etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER