DÜNYADAN FUTBOL

Bilbao evinde kayıp

İspanya La Liga'nın beşinci haftasında karşı karşıya gelen Athletic Bilbao ile Malaga'nın mücadelesinden gol sesi çıkmadı.

Bilbao evinde kayıp

İspanya La Liga'nın beşinci haftasında, lige iyi bir giriş yapamayan Athletic Bilbao, kendi evinde ligin iddialı ekiplerinden Malaga'yı ağırladı. Hakem Mateu Lahoz'un yönettiği maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Maçın ilk yarısında karşılıklı pozisyonlar vardı. Athletic Bilbao, 41. dakikada Aritz Aduriz ile gole çok yaklaşırken, Malaga ise 35. dakikada Saviola ile girdiği pozisyondan yararlanamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Bilbao'nun hocası Marcelo Bielsa, ikinci yarıya maça yedek başlayan Fernando Llorente ile başladı fakat takımı adına zenginliği yaratamadı. Malaga'da Eliseu ile yakaladğı net pozisyonları gole çeviremeyince maç golsüz eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Athletic Bilbao puanını 5'e, Malaga ise 11'e çıkardı.

Ligin altıncı haftasında Athletic Bilbao, Real Sociedad'a konuk olacak. Malaga ise kendi evinde Real Betis'i ağırlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER