SÜPER LİG

Beşiktaş'tan PFDK'ya <font color='#FF0000'>ilginç isyan</font>

Beşiktaş, kötü tezahürattan seyircisiz oynama cezası aldı, Ahmet Kavalcı isyan etti.

Beşiktaş'tan PFDK'ya <font color='#FF0000'>ilginç isyan</font>
Beşiktaş, kötü tezahürattan seyircisiz oynama cezası aldı, Ahmet Kavalcı isyan etti: ''Bin kişinin tezahüratını nasıl hesaplamışlar. Tek tek elle mi saymışlar?'' 
 
Beşiktaş, Eskişehirspor maçındaki kötü tezahüratın bu sezon 4. kez olması nedeniyle PFDK'dan bir maç seyircisiz oynama cezası aldı. 

Siyah-beyazlı idareci, 9501 seyircinin izlediği Eskişehir maçının ardından çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ceza almalarını haksızlık olarak değerlendirdi "O küfür edenler tek tek nasıl sayıldı da temsilci raporuna yaklaşık 1000 kişi diye yazıldı. Merak ediyorum" dedi.

"ONAYLANIRSA CEZA VERİR"

PFDK'dan çıkan cezaya A Takımdan Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı isyan etti. Kavalcı verilen cezasının haksız olduğunu belirterek "O küfür edenler tek tek nasıl sayıldı da temsilci raporuna yaklaşık bin kişi diye yazıldı, merak ediyorum. Neye göre ve nasıl sayıldılar. Tahkime itiraz dilekçemizi bunun üzerinden vereceğiz. Eğer ceza onaylanırsa bu sezon işimiz çok zor olacak" diye konuştu.

Kavalcı "Bundan sonra iç saha veya dış saha hiç farketmeyecek. Her küfürlü tezahüratta saha kapanma cezası uygulanacak. Olimpiyat Stadı'nda, Fenerbahçe ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. Ya bu cezalardan biri bu maça denk gelirse o zaman ne olacak? Bu maç bizim için hem maddi anlamda hem de şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç " ifadeledini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER