AVRUPA LİGİ

Beşiktaş'tan farkımız yok!

Braga Teknik Deriktörü Leonardo Jardim oynayacakları Beşiktaş maçı önce basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş'tan farkımız yok!
Braga Teknik Direktörü Leonardo Jardim, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda karşı karşıya gelecekleri Beşiktaş ile güç bakımından bir farkları bulunmadığını söyledi.


Jardim, maçın oynanacağı Municipal Stadı'nda Brezilyalı futbolcu Lima ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, iki takım arasındaki güç dengelerinin sorulması üzerine, ''İki takım arasında çok fark yok. Zorlu bir maç olacak. Bizim kondisyonumuz, durumumuz iyi'' dedi.

-''Carvalhal'in tanıması çok şey değiştirmez''-

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal'in Braga'yı iyi tanıdığının belirtilmesi üzerine Jardim, ''Onun tanıması bizim için çok şey değiştirmez. Biz de az çok Türk futbolunu biliyoruz. Biz bu maçta oyunumuzu oynayıp gol atmak ve ikinci maç için avantaj elde etmek istiyoruz'' diye konuştu.

-''Takımıma güveniyorum''-

Jardim, teknik olarak yeterli kapasitelerinin bulunduğunu kaydederek, ''Yarın sahadan galip ayrılmak istiyoruz. Türk futbolunu tanıyoruz. Takımımın durumu yeterli ve takımıma güveniyorum'' şeklinde konuştu.

Maçın yerel saatle 17.30'da oynanacak olmasının seyirci sayısını etkileyip etkilemeyeceği sorusu üzerine de Jardim, ''Saatin erken olmasına rağmen, taraftarlarımızın yarın tribünleri dolduracağına inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

-Muhtemel 11-

Braga'nın yarın Beşiktaş karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Quimm, Salino, Douglao, Ewerton, Miguel Lopes, Mossoro, Custodio, Hugo Viana, Barbosa, Alan ve Lima.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER