BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'tan çılgın Gökhan Töre planı

Transferde hareketli günler yaşayan Beşiktaş, Gökhan Töre için bir plan hazırladı

Beşiktaş'tan çılgın Gökhan Töre planı

Gökhan Töre'yi isteyen kulüplerden biri de Atletico Madrid. Bu ara transfer döneminden sonra 2017 Haziran'a kadar yasaklı olan İspanyollar, işi hemen bitirmek için Beşiktaş'a 15 milyon euro önerdi. Siyah-Beyazlılar ise “Şimdi satalım ama sezon sonuna kadar bize kiralayın” dedi

Transferde hareketli günler yaşayan Beşiktaş, Dnipro’nun kaleci Denys Boyko, Getafe’nin stoperi Alexis Delgado’nun yanı sıra Spartak Moskova’nın sağ kanadı Aras Özbiliz’i kadrosuna kattı.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; kaleci ve stoper arayışları bilinen Siyah-Beyazlılar’ın sürpriz Aras hamlesi ise kafaları karıştırdı.

Beşiktaş Boyko'yu KAP'a bildirdi

GiZLi HAMLE YAPILDI

Yönetimin, sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali bulunan Gökhan Töre’nin yerine 25 yaşındaki oyuncuyu monte etmek için bu transferi yaptığı yorumları ağırlık kazandı.

Aras’ın ‘iyice pişsin gelsin’ anlayışıyla sezonun ikinci yarısında Vallecano’ya kiralanacak olması da bu ihtimali kuvvetlendirdi.

Demba Ba parasına 8 futbolcu alındı

Yönetimin Töre için çarpıcı bir planı olduğu ortaya çıktı. 24 yaşındaki oyuncuyu isteyenler arasında İspanyol ekibi Atletico Madrid de var. Ne var ki FIFA tarafından iki dönem transfer yasağı getirilen İspanyol ekibi, şu andaki ara transfer dönemi sonrasında 2017 Haziran’a kadar oyuncu alamayacak.

Yorumlar
TREND HABERLER