BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta yeni transferler imzaladı

Beşiktaş'ta yeni transferler Burak Yılmaz, Shinji Kagawa, Isimat Mirin ve Muhayer Oktay için imza töreni düzenlendi. Başkan Fikret Orman'ın Burak Yılmaz'a 'Kaptan' diye hitap etmesi dikkat çekti.

Beşiktaş'ta yeni transferler imzaladı - Sayfa 1

Beşiktaş, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Shinji Kagawa, Burak Yılmaz, Isimat Mirin ve Muhayer Oktay için imza töreni düzenledi.

Beşiktaş'ta yeni transferler imzaladı - Sayfa 2

Fikret Orman'ın açıklamaları;

Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Allah kazasız belasız, sakatsız, oyuncuları mutlu edeceğimiz bir 2. yarı nasip etsin diyorum. Zor bir transfer süreci geçirdik. Bu süreç içerisinde ayrılanlar oldu. Katılanlar da oldu. 2-3 hedefimiz vardı. 1. hedefimiz bonservissiz transfer yapmaktı. Yaklaşık 1.5 milyon euroluk bir bonservis ödedik. Giden oyunculardan da yaklaşık 5 milyon euronun üzerinde bir gelir elde ettik. Takımı da gençleştirdik. Hem bonservis harcamadık, hem takım maliyetini azaltıp hem de yaş ortalamasını düşürdük. Sonuç itibariyle 4 tane kıymetli oyuncumuz katıldı. 

Beşiktaş'ta yeni transferler imzaladı - Sayfa 3

Muhayyer zor bir isim. Hoşgeldin aramıza. U21 Milli Takım oyuncusu. Epeydir takip ettiğimiz bir oyuncu. Çok büyük istifade edeceğimize inanıyoruz. 

Kagawa, yazın almak istedik. Çok da arzu ettik. Sosyal medyada da gördüm taraftarlarımızı 'Come To Beşiktaş' yazdılar. Uzak Doğu açılımımız için de güzel oldu. Mutlu olduğumuz bir transfer. İnşallah biz Kagawa'dan o da bizden ve şehrimizden, ülkemizden memnun kalır. Dortmund'a teşekkür etmek istiyorum.

Beşiktaş'ta yeni transferler imzaladı - Sayfa 4

Mirin istediğimiz bir oyuncuydu. 2 sene önce yüksek bedellerle transfer etmek istedik. Bugüne nasip oldu. Çok pozitif bir arkadaşımız. Takıma mutluluk veriyor.

Burak bizim ailemizin bir ferdi. Burak'ın babasını da çok severim. İsmi çok Beşiktaş'la geçti. Çünkü normaldir onun evi burası. Ayrıldıktan sonra da Beşiktaş'a gelmek istediğini çok söyledi. Burak kardeşime de evine, ailene hoşgeldin demek istiyorum.Burak, Trabzonspor'daki kontratına istinaden büyük fedakarlıklar yapıp buraya geldi. Kendisine bunun için de çok teşekkür ediyorum. Kagawa konusunda ise çok değerli, karakterli bir oyuncu. Yakın bir dönemde Japon medya deviyle de anlaşma yaptık. Oyuncu Beşiktaş'a gelmek isteyince Dortmund'a müsamaha gösterdi. Hayırlı olsun diyorum.