SÜPER LİG

Beşiktaş'ta rota Doumbia’ya döndü

Portekiz’den gelen bilgilere göre Beşiktaş, Sporting’in 30 yaşındaki Fildişi Sahilli forveti Doumbia için teklif yaptı.

Beşiktaş'ta rota Doumbia’ya döndü

Cenk Tosun’u Everton’a gönderen Beşiktaş, yerine oyuncu arayışlarına başladı. Forvet pozisyonu için bir çok adayı gündeminde tutan siyah-beyazlıların son olarak Sporting’den Seydou Doumbia’ya yöneldiği ortaya çıktı.

Kiralık olarak istediler : Portekiz’in Ojogo gazetesinde bugün yayınlanan habere göre Beşiktaş, futbolcuyu kiralık olarak almak üzere yeşil-beyazlılara teklifte bulundu. Sporting’in geçtiğimiz günlerde santrfor Fredy Montero’yu kadrosuna kattığı hatırlatılırken, Doumbia’nın artık Jorge Jesus’un planlarından yer almadığı aktarıldı.

Samuel Eto'o Aslan oluyor


Yıllık ücreti 1.9 milyon euro : Fildişi Sahilli futbolcunun yıllık 1.9 milyon eruoluk ücretiyle ayrıca takımın en çok kazanan futbolcusu durumunda olduğu, bu ücretten kurtulmak adına da gönderilmesine sıcak bakıldığı ifade edildi. Bu sezon ligde sadece 7 maçta forma giyen 30 yaşındaki futbolcu toplamda 17 karşılaşmada görev aldı, 7 gol attı.

Doumbia

Sporting’den yanıt bekleniyor : Bu gelişmelerin ardından Portekiz ekibinin oyuncuyu bonservisle satmak istediğini ilettiği bildirildi. Milliyet'in haberine göre; Beşiktaş kiralık teklifine henüz yanıt alamadığı ve cevap beklendiği belirtildi.

FETÖ'den yargılanan Ahmet Şan için karar verildi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER