BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta gündem 1 numara!

Beşiktaş, Antalya kampı bitmeden kadrosuna mutlaka bir kaleci katmak istiyor.

Beşiktaş'ta gündem 1 numara!

Listede 10 isim var. Teknik direktör Güneş'in ise önceliği Boyko, Mandanda ya da Ospina. İşte Siyah-Beyazlılar'ın '1 numara' harekatındaki son durum...

Siyah-Beyazlılar, kadrosuna ara transferde takviye yapmak adına kolları sıvamış durumda... Bu konuda Beşiktaş’ın kurmayları, gece gündüz demeden kulüplerle temaslarını sürdürüyor. Yönetimin önceliği ise 1 numara... Antalya kampına bir an önce yeni kaleciyi yetiştirmek isteyen Siyah-Beyazlılar’ın kurmayları, henüz gündeme gelen isimler konusunda imza aşamasına gelemedi. Ancak alınan bilgi, her an sıcak bir gelişmenin yaşanacağı yönünde. Gündeme gelen file bekçilerindeki son durum, adeta borsa gibi sürekli değişim gösteriyor. 

Beşiktaş'tan 19'luk Çağlar'a 6 milyon euro

7 milyon Euro isteniyor

Teknik direktör Şenol Güneş’in, yönetime sunduğu raporun da etkisiyle 3 oyuncuya daha fazla odaklanılmış durumda. Bunlar; Ukrayna’nın Dnipro takımında forma giyen Denis Boyko (27), Fransa’da Marsilya’nın kalesini koruyan Steve Mandanda (30) ve İngiliz ekibi Arsenal’den David Ospina (27). Bu üç kaleciden Boyko için Dnipro’nun 7 milyon Euro’luk bonservis bedeli talep etmesi, işleri biraz zora soktu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER