BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta büyük protesto kararı! Dünya bu protestoyu konuşacak

Beşiktaş'tan çok konuşulacak protesto kararı! Beşiktaşlı futbolcuların Aytemiz Alanyaspor maçının başlama düdüğünden sonra bir dakika hareketsiz kalacağı öğrenildi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Beşiktaş'ta büyük protesto kararı! Dünya bu protestoyu konuşacak

Galatasaray derbisi sonrası Beşiktaş'tan çok konuşulacak protesto kararı! Alanyaspor maçında büyük bir protesto yapılmasının hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynanan derbide Teknik Direktör Şenol Güneş’in kafasına atılan yabancı madde sonrası maç tatil edilmişti.

Fenerbahçe’nin hükmen mağlubiyeti beklenirken maçın kaldığı yerden tekrar edilmesine karar verilmesi üzerine siyah-beyazlılar karşılaşmaya çıkmamış ve tarihi bir protestoya imza atmıştı. Önümüzdeki pazartesi günü Vodafone Park’ta oynanacak Alanyaspor maçında ise sessiz çığlık protestosu planlanıyor.

Herkes konuşacak

Galatasaray derbisi sonrası MHK’ya gidip hakemi şikayet etme konusunda “Neyi değiştirecek ki?” şeklinde bir açıklama yapan Başkan Fikret Orman’ın, ekibiyle yaptığı toplantıda, dünyada bile ses getirecek bir tepkide bulunmak istediği öğrenildi.

Vodafone Park’ta oynanacak Alanyaspor karşılaşmasının başlama düdüğüyle birlikte siyah-beyazlı futbolcular hareketsiz kalacak. Böylelikle Bülent Yıldırım’ın derbideki yönetimine bütün Türkiye’nin canlı olarak seyredebileceği şekilde bir tepki gösterilmiş olacak.

Vodafone Park’ta son oynanan Ankaragücü karşılaşmasında da çocuk istismarına karşı bir dakikalık protestoda bulunulmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER