BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Boateng şoku! Ayrılmak istiyor

Gana medyası, Beşiktaş'ın devre arasında 1,5 yıllığına kiraladığı Kevin-Prince Boateng'in Türkiye'den ayrılarak ülkesine dönmek istediğini yazdı.

Beşiktaş'ta Boateng şoku! Ayrılmak istiyor

Çin'in Wuhan kentinden dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle tedirgin olan futbolcunun, Gana'ya dönmek istediği öne sürüldü!
Gana basınında özel haber olarak yer verilen bilgide, Boateng'in Beşiktaş yönetimi ile salgın dolayısıyla bir toplantı yaptığı ve Gana'ya gitmek için ayrılık talebini ilettiği kaydedildi.

''Ayrılmak istesen bile nereye gideceksin?''

Sporx'te yer alan habere göreyse Beşiktaş ise konu hakkında "Bu virüs tüm dünyayı esir aldı. Dünya Sağlık Örgütü de bunun küresel bir salgın olduğunu bildirdi. Ayrılmak istesen bile nereye gideceksin? Uçuşlar şu anda durduruldu. Türkiye şu anda en güvenilir yerlerden biri. Kimse panik yapmasın. Sadece sen değil, diğer oyuncular, diğer takımlarda da endişe var, biz de endişeliyiz ama önce sakin olmalıyız" mesajını iletti.

6 maçta 2 gol attı

33 yaşındaki Boateng, Beşiktaş formasıyla çıktığı 6 maçta 2 gol attı. Boateng ve model eşi Melissa Satta, çocuklarıyla birlikte İstanbul'da bir rezidansta yaşıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER