BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Atiba’nın yerine iki aday

Beşiktaş, Kanadalı futbolcudan sonra orta sahada görev yapacak isimleri belirlemek istiyor.

Beşiktaş'ta Atiba’nın yerine iki aday

Siyah-beyazlı yönetim, Porto’nun 20 yaşındaki ön liberosu Neves ile Braga’da top koşturan 21 yaşındaki Danilo’yu yakından takip ediyor.

Transferde forvet, kanat ve stoper bölgeleri üzerine yoğunlaşan Beşiktaş, sürpriz bir şekilde defansif orta saha oyuncularını da yakından takip etmeye başladı. Teknik heyet ve yönetimin yaptığı ortak transfer zirvesinde, herkes Atiba’nın yerine şimdiden bir adayın belirlenmesi gerektiği yönünde görüş birliğine vardı.

Dursun Özbek'ten transfer müjdesi!



Milliyet'in haberine göre; 34 yaşındaki Atiba’nın en fazla 2-3 sezon sonra Beşiktaş’tan ayrılacağını göz önünde bulunduran siyah-beyazlıların, gelecekte Kanadalı oyuncunun yerine geçebilecek adayları izlediği ortaya çıktı. Bu konuda bir çalışma yapan ve aynı zamanda menajer tavsiyelerini de yakından inceleyen yöneticiler, önceliği gençlere verecek. Bu kapsamda, menajerlerin kulübe önerdiği isimlerin arasında Porto’da forma giyen Neves ile Standard Liege forması giyen Danilo gibi oyuncuların da olduğu belirlendi.

Rıdvan Dilmen Arda Turan'ı savunmaya devam ediyor


Beşiktaş’ın uyguladığı Talisca modelinin Portekiz’de konuşulması nedeniyle Porto’nun genç yeteneği Neves’i bu yolla Kartal’a kiralık verebileceği bildirildi. Gelecek vadettiği için satış opsiyonu olmadan siyah-beyazlı takıma önerilen 20 yaşındaki Portekizli futbolcunun yanı sıra Brezilyalı Danilo da bu çerçevede gündeme gelen başka isim oldu.

Geçen sezon Standard Liege’de forma giyen ancak bonservisi Braga’da olan 21 yaşındaki Danilo’nun da maçlarını takip eden Beşiktaş Yönetimi, diğer ön libero adaylarını da yakından incelemeye devam ediyor. Siyah-beyazlılar, İzleme Komitesi’nin onay verdiği bir genç ön liberoyu Talisca modeli gibi satış opsiyonuyla kiralamaya çalışacak. Hem Atiba’nın alternatifi olabilecek hem de Kanadalı futbolcudan sonraki dönemde Beşiktaş orta sahasında görev alabilecek bir oyuncunun peşinde olan Kartal, bu transferi en sona bırakacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER