SÜPER LİG

Beşiktaş'ta antrenman televizyonu artık yok

Beşiktaş İzleme Komitesi, Nevzat Demir Tesisleri’nden çıkarılıp BJK TV’ye gönderildi.

Beşiktaş'ta antrenman televizyonu artık yok

Avrupa’da birçok kulüp, izleme komitelerini antrenman tesislerinde barındırırken Beşiktaş’ta bunun tersi bir uygulama var.

Milliyet si'nde yer alan habere göre; Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in istememesi nedeniyle bir süredir kulüp binasında çalışan komite, yönetimin talimatıyla BJK TV’ye gönderildi. Televizyon binasında bir odaya yerleştirilen komite, burada ekranlardan maç seyrederek Beşiktaş’a genç yetenekler bulacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın, izleme komitelerine idman tesislerinde özel odalar ayarlamasına rağmen Beşiktaş İzleme Komitesi’nin kıyıda, köşede olmasına bozulan bazı yöneticiler ise bu duruma tepki gösterdi.

Komitenin, BJK Nevzat Demir Tesisleri‘nde olması gerektiğini söyleyen yöneticiler bu durumu Önder Özen ile de görüşecek. Fikret Demirer başkanlığındaki izleme komitesinin kulüp binasındaki eski yerine ise yönetim danışmanları Barbaros Yarkın ile Tuğrul Yenidoğan geçti. Yaşanan değişiklikler nedeniyle bazı yöneticiler “İzleme komitesine doğru yer bulamıyorsak o zaman kapatalım. Hem altyapı ve genç yabancılara önem veriyoruz hem de izleme komitesine göçebe hayatı yaşatıyoruz” ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER