BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta 3 isme yol gözüktü!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in gözüne giremeyen üç ismin devre arasında ayrılması bekleniyor.

Beşiktaş'ta 3 isme yol gözüktü!

Kartal’da Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözüne giremeyen Ramon Motta, Pedro Franco ve Alexander Milosevic’in devre arasında takımdan ayrılmanın planlarını yaptıkları ortaya çıktı. Beşiktaş’ta şans bulamayan oyuncuların, menajerleriyle temasa geçerek kendilerine kulüp bulmalarını istediği öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre;İsveç basınına yaptığı açıklamada, Fransa 2016 kadrosunda yer almak için öncelikle kendi kulübünde oynaması gerektiğini dile getiren Milosevic’in, kiralık veya bonservisiyle birlikte ayrılmaya kararlı olduğu belirtildi.

Beşiktaşlılar'ı kızdıracak Gökhan Töre iddiası

Milosevic gibi Pedro Franco’nun da Kolombiya Milli Takımı’na yeniden seçilebilmek için şans bulamadığı Beşiktaş’tan ayrılmayı düşündüğü ve bu konudaki girişimlerini hızlandırdığı aktarıldı. Bu sezon sadece kupa maçlarında forma giyen Franco’nun, Süper Lig’den bir kulübe kiralık gitmeye de sıcak baktığı vurgulandı.

Forma yarışında İsmail Köybaşı ve Dusko Tosic’in çok gerisinde kalan Motta’nın da ayrılık kararı aldığı ve aralarında Trabzonspor’un da yer aldığı bazı kulüplerle görüşme halinde olduğu iddia edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER