BEŞİKTAŞ

Beşiktaşlılar'ı kızdıracak Gökhan Töre iddiası

Beşiktaşlı Gökhan Töre'nin, Sporting Lisbon'a elendikleri Avrupa Ligi maçı sonrasında İstanbul dönüşünde, Harbiye'deki bir gece kulübüne gittiği öğrenildi.

Beşiktaşlılar'ı kızdıracak Gökhan Töre iddiası

Beşiktaş'ta Şenol Güneş tarafından yedek kulübesine hapsedilen Gökhan Töre'yle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

360 ekranlarında yayınlanan Telegol programında Serhat Ulueren'in iddiasına göre; Daha önce gittiği bir gece kulübünde omzundan vurulduktan sonra gece hayatına bir süre ara veren Töre, son dönemde yeniden İstanbul gecelerine akmaya başladı.

Galatasaraylı yıldızın pozları olay oldu

LISBON DÖNÜŞÜ GECELERE AKTI

UEFA Kupası'nda oynanan Sporting Lizbon maçında yaşanan eleme şokunun ardından İstanbul'a dönüşteki ilk gece Gökhan Töre, en iyi arkadaşım dediği Tunsulu menajeri Nassem Touhiri ile Harbiye'deki bir gece kulübüne gitti. Gece 04:30 civarlarında kulübün çıkışında muhabirleri karşısında gören Töre, fotoğraflarının çekildiğini görünce çıldırdı.

Gökhan Töre

Yanındaki menajeri ise tepkisini dışa vurdu ve işi fotoğrafları çeken magazin muhabirinin fotoğraf makinesini kırmaya kadar götürdü. Bunun üzerine Töre muhabirin yanına giderek, cebinden dolarlar çıkardı ve "aman ben senin zararını karşılayayım. Sen de fotoğrafları sil. Bu olayı da unutalım" diyerek olayın üzerini kapattı.

İÇKİ İÇERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Olay o gece orada kapanırken, Gökhan Töre gece gezmelerine devam etti. Osmanlıspor maçından önce geçen hafta 3 kez gece alemlerde görülen Töre'nin içki içerken olan fotoğraflarının da magazin muhabirlerinin elinde olduğu bildirildi.

Yorumlar
TREND HABERLER