SÜPER LİG

Beşiktaşlılar'ı ayağa kaldıran adam!

Amokachi'nin Beşiktaş'a önerdiği Rangers'in golcüsü Sane Aluko için Siyah-Beyazlı taraftarlar da ayağa kalktı.

Beşiktaşlılar'ı ayağa kaldıran adam!
Kara Kartallar, sanal alemde de Nijeryalı yıldızın alınması için yönetime çağrı yaptı.


Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş arayışlarını tüm hızıyla sürdürürken, Siyah-Beyazlı taraftarlar gündeme gelen son isim olan Sane Aluko'nun alınması için yönetime çağrıda bulundu.

Fanatik'in haberine göre ; Beşiktaşlı taraftarların bir dönem sevgilisi haline gelen Amokachi'nin önerdiği Glasgow Rangers'ın golcü oyuncusunun alınmasını isteyen taraftarların sanal alemde buluşup, "Sane Aluko'yo istiyoruz. Hem ucuz hem kaliteli. Alın bu adamı!" diyerek yönetimden bu transferin bitirilmesini istedikleri kaydedildi. İskoçya'da 3. Lig'e düşen Glasgow Rangers'ın serbest kalan golcü oyuncusunun bonservis ücreti bulunmuyor.

Aluko'nun yıllık maliyetinin ise 450 bin Dolar civarında olduğu belirtiliyor. Nijeryalı yıldızın menacerini görüşmek üzere kulübe çağıran Beşiktaş Yönetimi'nin bugün saat 13:00'te yapılacak toplantının ardından transfere nokta koyması bekleniyor. Başkan Fikret Orman ve bazı yöneticilerin bu transferi bitirdikten sonra Avusturya'ya giderek takımın kampını ziyeret edeceği ve yarınki Manchester City karşılaşmasını izleyeceği kaydedildi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER