BEŞİKTAŞ

Beşiktaşlı taraftarlar marş söyleyince uçak geri döndü

Beşiktaşlı taraftarlar marş söyleyince pilot uçağı aprona geri götürdü.

Beşiktaşlı taraftarlar marş söyleyince uçak geri döndü

Beşiktaş-Lokomotiv Moskova maçına gitmek için uçağa binen taraftarların marş söylemesi üzerine pilot, uçağı aprona geri götürdü. Uçak, 1 saat 25 dakika gecikmeyle havalandı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu'nun üçüncü maçında deplasmanda Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ı yalnız bırakmak istemeyen siyah-beyazlı taraftarlar, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminaline geldi.

Lokomotiv Moskova – Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?Lokomotiv Moskova – Beşiktaş maçının oynanacağı kanal belli oldu. İşte Lokomotiv Moskova – Beşiktaş maçının bilgileri...

TARAFTARLAR MARŞ SÖYLEDİ

Burada marşlar söyleyen taraftarlar, daha sonra saat 01.55'te havalanacak Aeroflot Rus Hava Yolları uçağına bindi. Uçakta marş söylemeye devam eden taraftarları pilot uyardı. Taraftarlar uçağın aprona geri döndüğü belirtti. Aeroflot kaynaklarından alınan bilgiye göre, uçak 1 saat 25 dakika gecikmeyle havalandı. Havayolu şirketinin kayıtlarına gecikmenin sebebi 'yolcu kaynaklı' olarak yazıldı.

PİLOT 'BEN GİTMİYORUM' DİYOR

Taraftarlar ise sosyal medyadan yaşadıklarını şöyle anlattı: "Aprona geri döndük. 1 marş söylendi diye pilot uçağı geri döndürdü polis bekliyoruz. Bu uçak kalkar ama bizi Rusya'ya alırlar mı bilmiyorum. Pilot 'ben gitmiyorum' diyor, imzalı evrak istiyor. Diplomatik kriz çıkarabiliriz. Uçak kalkıyor fakat Rusya'ya bilgi verilmiş çıkacak olan en ufak bir gürültüde Rus hava sahasına girdiğimizde indirilip ülkeye alınmayacağız. Kazasız belasız indik ama pasaport kontrol çok uzun olacak gibi 1 kişi 10 dakika sürüyor. Rus Havayolları ile gelecekler uçakta gürültü yapmayın pilotlar çok ters 2 uyarı ile uçağı geri döndürüyorlar."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER