SÜPER LİG

Beşiktaşlı Necip'in idolü kim?

Beşiktaş Gazetesi Yılın Futbolcusu Ödülü, BJK Ümraniye Tesisleri'nde Necip'e törenle verildi.

Beşiktaşlı Necip'in idolü kim?

Beşiktaş'ın genç yıldızı, “Süperstarlarla oynamak rüya gibi...” dedi. Necip Uysal, kupa töreninde, “Özellikle Guti ile yanyana ...görev yapıyoruz. Çocukluğumdan beri idolümdür. Sahada Guti'nin hareketlerini yapmaya çalışıyorum” dedi.

Beşiktaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Baştuğ'un elinden kupasını ve yılın futbolcusu sertifikasını alan Necip Uysay, her geçen gün Guti'den yeni bir şeyler öğrendiğini, kendini daha da geliştimek için büyük şans yakaladığını söyledi. Necip, ilk fırsatta önce Milli Takım'a seçilmek, daha sonra da Avrupa'ya gitmeyi hayal ettiğini belirtti.

YILIN FUTBOLCUSU KUPASI ALAN NECİP'İ ABİLERİ KUTLADI

Şu andaki tek amacının Beşiktaş'a katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Necip Uysal, abilerinin arasından sıyrılıp geçen sezonun en başarılı futbolcusu seçilmekten dolayı gurur duyduğunu da sözlerine ekledi. Kupa töreni sonrası antrenmandan çıkan başta Guti olmak üzere Necip'in kupa aldığını gören tüm takım arkadaşları genç yıldıza takılarak hem başarılarının devamını diledi hem de şakalaştı.

Geleneksel olarak her yıl yapılan, spor yazarları ve okuyucular tarafından seçilen Beşiktaşlı Yılın Futbolcusu Kupası'nı geçtiğimiz sezonlarda Sergen Yalçın (2005-2006), Bobo (2006-2007), Delgado (2007-2008) ve Tello (2008-2009) kazanmıştı. Bu anlamlı ödül her hafta maçtan sonra yapılan ilk değerlendirmeler ve sezon sonunda tüm maçların ele alındığı ikinci değerlendirme sonucuyla ortaya çıkmaktadır.

Not: Büyük boy fotoğrafları besiktasgazetesi.com'dan alabilirsiniz.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER