BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın yıldızı Mancini'nin göz hapsinde

Transfer piyasasının flaş ismi Oğuzhan Özyakup, bir çok Avrupa kulübünün göz hapsine girdi. İnter'in hocası Mancini Oğuzhan'ı izlemek için Katar-Türkiye maçında tribündeki yerini alacak.

Beşiktaş'ın yıldızı Mancini'nin göz hapsinde

Milli Takım ve Beşiktaş’ın yıldızı Katar’da sıkı takipte... Siyah beyazlı kulüpte teknik direktör Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle birlikte kariyerinin en iyi dönemini geçirmeye başlayan Oğuzhan Özyakup, mili takımın da değişmez ismi olarak başarısını taçlandırırken, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi.

Genç futbolcuya Arap ülkelerinden ciddi teklif geldiği belirtilirken, İtalya, İngiltere, Almanya ve İspanya’dan bazı kulüplerin bu oyuncu için Katar-Türkiye milli maçını yakından izleyecekleri öğrenildi.

INTER ÇOK CİDDİ DAVRANIYOR

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Oğuzhan için olumlu rapor alan Arsenal yetkililerinin devre arasında Beşiktaş’ın kapısını çalacağı ve 12 milyon Euro’luk bir teklifin konuşulduğu iddia ediliyor.

Beşkitaş'tan müthiş goller

Oğuzhan Özyakup ile ilgilenen bir diğer Avrupa devi ise Inter... Galatasaray’ın eski Inter’in şu anki teknik direktörü Mancini’nin isteği üzerine harekete geçen İtalyan kulübünün, başarılı performansı ile dikkat çeken Oğuzhan’ı transfer etmeyi gündemine aldığı ifade ediliyor.

Dün Katar’a gelen ve bugünkü Katar-Türkiye maçını izleyecek olan Mancini’nin Oğuzhan’ı takibine alacağı ve transferi için kesin kararını vereceği dile belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER