BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Boyko'yu yakından tanıyalım

Beşiktaş'ın Dnipro'dan transfer ettiği Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko'nun kaleciliği gibi taraftarla iletişimi de bir hayli iyi.

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Boyko'yu yakından tanıyalım

Tolga Zengin'in üst üste yaptığı hataların ardından uzun süredir kaleci arayışı içinde olan siyah-beyazlılar, sonunda aradığını Ukrayna'da buldu ve Dnipro'nun tecrübeli file bekçisi Denys Boyko'yu kadrosuna kattı.

MEŞALE YAKMIŞTI

Dnipro'nun UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamasında önem rol oynayan 28 yaşındaki oyuncu, kaleciliğinin yanı sıra taraftarlarla iletişimi de bir hayli iyi. Ukrayna'da top koşturduğu dönemlerde taraftarlarla sık sık bir araya gelen Bokyo'nun meşale yakarak onları çoşturması hafızalardaki tazeliğini korumakta.

Denys Boyko

FİKRET ORMAN'A MİNNETTARIM

Boyko, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, "Fikret Orman'a minnettarım, çok teşekkür ederim. Beni gelip izledi, farkındaydım. Beşiktaş'ı tercih etmemin nedeni kariyerimde ilerlemekti. Takım çok başarılı gidiyor. Devler Ligi'nde de çok iyi olacağız. Futbol benim için her şey. Beşiktaş taraftarının desteğiyle çok daha iyi olacağım. İnşallah bu yıl şampiyon olacağız. Sosa süper bir futbolcu. Beck, Rusça biliyor. Bana destek olacağını tahmin ediyorum" dedi.

Denys Boyko

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER