SPOR MEDYASI

Beşiktaş'ın muhteşem geri dönüşü Avrupa basınında

3-0 geriye düştüğü maçı 3-3'e getirerek gruptan çıkma şansını devam ettiren Beşiktaş'ın bu geri dönüşü Avrupa basınında geniş yer buldu.

Beşiktaş'ın muhteşem geri dönüşü Avrupa basınında - Sayfa 1

3-0 geriye düştüğü maçı 3-3'e getirerek gruptan çıkma şansını devam ettiren Beşiktaş'ın bu geri dönüşü Avrupa basınında geniş yer buldu.

Beşiktaş'ın muhteşem geri dönüşü Avrupa basınında - Sayfa 2

Şampiyonlar Ligi B grubu 5. maçında sahasında ağırladığı Benfica ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş , Avrupa basınını şaşkına çevirdi. TÜRK İŞİ Son yarım saatte maçı 3-0'dan 3-3'e çevirmeyi başaran Beşiktaş için Corriere Dello Sport "Türk işi" başlığı attı ve haberin iç kısmında da beraberliğin italyan ekibi Napoli'yi kötü etkilediğini yazdı. Napoli bu akşam Dinamo Kiev karşısında kazansa bile gruptan çıkmayı garantileyemeyeceğinin de altı çizildi.

Beşiktaş'ın muhteşem geri dönüşü Avrupa basınında - Sayfa 3

ÇILGIN GERİ DÖNÜŞ Bir diğer önemli İtalyan gazetesi La Gazetta Dello Sport ise Beşiktaş'ın son yarım saatte çevirdiği maç için 'çılgın geri dönüş' yorumu yaptı. Maçın iki yarısının iki farklı maç gibi oynandığını belirten gazete bu skorun Napoli için kötü olduğuna da değindi.

Beşiktaş'ın muhteşem geri dönüşü Avrupa basınında - Sayfa 4

ALDIĞI AVANTAJI GERİ BIRAKTI Beşiktaş gibi kartal logosuna sahip olan Benfica ülkesinin basınında şok yarattı. Son haftaların formda takımı, ilk yarıda 3-0 öne geçtiğimi maçta 3-3 berabere kalınca, A Bola gazetesi, "Kartal aldığı avantajı geri bıraktı" yorumunda bulundu. Portekiz basınında ayrıca skor 3-0'ken Mitroglou'nun kaçırdığı gol pozisyonuna da değinildi.