Beşiktaş'ın kozu taraftar
Beşiktaş'ın yarınki Gaziantepspor maçında en büyük kozu yine taraftarı olacak.
76 bin kişilik kapasitesiyle Türkiye'nin en çok seyirci alan stadında oynadığı Spor Toto Süper Lig'deki Trabzonspor ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Tromsö maçlarını ikinci yarılarda attığı gollerle 2-0'lık sonuçlarla kazanan "Kara Kartallar", geçmişte maç kazanmakta çok zorlandığı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu sezon fire vermedi.
Siyah-beyazlılar, Trabzonspor maçında yaklaşık 50 bin, Tromsö karşılaşmasında ise yaklaşık 60 bin taraftarının coşkulu desteğiyle mücadele etti.
Yarın saat 19.30'da başlayacak Beşiktaş-Gaziantepspor maçının bilet satışı da 15, 30 ve 45 liradan sürüyor.
Son dakikalara dikkat!
Beşiktaş ile Gaziantepspor arasında Süper Lig'de yapılan son maçlara son dakika golleri damga vuruyor.
İki takım arasında ligde yapılan son 4 maçın 3'ünde son dakika golleri puana etki etti.
Geçen sezonun ilk yarısında Gaziantep'te yapılan maçı ev sahibi ekip Orhan Gülle'nin 90+2. dakikadaki golüyle 3-2 kazandı. İkinci yarıda İstanbul'daki karşılaşmada ise konuk ekip bu kez 89. dakikada Dorge Rostand Kouemaha'nın golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı.
2011-2012 sezonun ikinci yarısında İstanbul'da yapılan maçta da Beşiktaş, Egemen Korkmaz'ın 90+6. dakikadaki golüyle 3-2 galip geldi.