BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum

Devre arası transfer döneminde kaleci transfer için çaba harcayan Beşiktaş yönetimi görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum

Beşiktaş, Antalya kampı bitmeden kadrosuna mutlaka bir kaleci katmak istiyor. İşte Siyah-Beyazlılar'ın '1 numara' harekatındaki son durum.

Siyah-beyazlılar, kadrosuna ara transferde takviye yapmak adına kolları sıvamış durumda. Bu konuda Beşiktaş’ın kurmayları, gece gündüz demeden kulüplerle temaslarını sürdürüyor. Yönetimin önceliği ise 1 numara. Antalya kampına bir an önce yeni kaleciyi yetiştirmek isteyen Siyah-Beyazlılar’ın kurmayları, henüz gündeme gelen isimler konusunda imza aşamasına gelemedi. Ancak alınan bilgi, her an sıcak bir gelişmenin yaşanacağı yönünde. 

Beşiktaş'tan ilk idman!

7 milyon euro isteniyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Teknik direktör Şenol Güneş’in, yönetime sunduğu raporun da etkisiyle 3 oyuncuya daha fazla odaklanılmış durumda. Bunlar; Ukrayna’nın Dnipro takımında forma giyen Denis Boyko (27), Fransa’da Marsilya’nın kalesini koruyan Steve Mandanda (30) ve İngiliz ekibi Arsenal’den David Ospina (27). Bu üç kaleciden Boyko için Dnipro’nun 7 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesi, transferi zora soktu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER