SÜPER LİG

Beşiktaş'ın ısrarla istediği Deniz Turuc, Kayserispor'a imzayı attı

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Deniz Turuc, Kayserispor ile 3 yıllık anlaşmaya vardı

Beşiktaş'ın ısrarla istediği Deniz Turuc, Kayserispor'a imzayı attı

Kayserispor ile dün 3 yıllık resmi sözleşme yaparak ilk idmanına çıkan Deniz Turuc, bugün basın huzurunda bir kez daha imzayı attı ve neden Kayserispor'u tercih ettiğini açıkladı.

11 numara giyecek
Hollanda 2.Lig takımlarından Go Ahead Eagles takımında forma giyerken kendisi ile Beşiktaş'ın da ilgilendiğini ancak tercihini Kayserispor'dan yana yaptığını söyleyen 22 yaşındaki Deniz Turuc, "Kayserispor, benimle daha çok daha samimi ilgilendi. Kayseri gibi bir şehirin takımında forma giyecek olmak bana daha cazip geldi. Beşiktaş büyük camia ancak Kayserispor'un da büyük bir camia olduğunu biliyorum. İnşallah burada bana verilen görevi layıkıyla yerine getirmek istiyorum. Kayserispor forması altında başarılı olmak istiyorum" dedi. Orta saha futbolcusu Deniz, Kayserispor'da 11 sırt numaralı formayı giyecek.

"Deniz'i çok istedik"
Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu da, düzenlenen imza töreninde, Deniz'in ciddi teklifler almasına rağmen kendilerini tercih etmesinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Deniz'i kadromuzda görmek istiyorduk. Kendisi bizim teklifimizi geri çevirmedi ve bugün burada. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

KAYNAK: Kayseritempo.com

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER