SÜPER LİG

Beşiktaş'ın hedefinde Cicinho var

Kadrosunu bir sağ bek alarak güçlendirmek isteyen Beşiktaş, listenin ilk sırasına Sivasspor'un yıldızına çevirdi.

Beşiktaş'ın hedefinde Cicinho var
Kadrosunu bir sağ bek alarak güçlendirmek isteyen Beşiktaş, listenin ilk sırasına Sivasspor'un yıldızına çevirdi. 

Beşiktaş yönetimi, Sivasspor'un 34 yaşındaki Brezilyalı sağ beki Cicinho'yu alabilmek için ocak ayında düğmeye basacak.

Serdar Kurtuluş'un oynadığı dönemde bile, "Yönetim ve ben, yapmak istediğim şeyleri gerçekleştirdik. Belki 1-2 oyuncu eksik, 1 sağ bekim olsun isterdim" yorumunu yapan Slaven Bilic, Necip'in Erciyes ve Fenerbahçe maçlarındaki performansı sonrasında konu hakkında yönetime bir rapor daha sundu.

Ara transfer döneminde kesinlikle bir sağ bek alınması için düğmeye basan yönetimin, bir süredir gizliden gizliye yürüttüğü operasyon da böylece ortaya çıktı. Çünkü Siyah-Beyazlı idareciler, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Sivasspor maçının devre arasında, bu konudaki ilk teması kurmuştu.

MAYIS 2015'TE BOŞA ÇIKIYOR

Beşiktaşlı yöneticilerin, "Cicinho'ya talibiz, ne düşünürsünüz" sorusunu gülümseyerek karşılayan SivassporBaşkanı Mecnun Otyakmaz, daha sonra "Duymuyorum" diyerek arkasını dönüp ortamdan uzaklaşmıştı. İlk temasta bekledikleri esnekliği bulamayan Fikret Orman ve kurmayları, Bilic'in "Nokta transfer olur" yorumunun ardından yeniden düğmeye bastı. Alınan karar kısa ve net: "Devre arasında az ama öz transfer yapılacak, Cicinho için tüm şartlar zorlanacak. Mecnun Başkan mutlaka ikna edilecek ve Cicinho ikinci yarıda kesinlikle Beşiktaş forması giyecek..."

11 Temmuz 2013'te Sivasspor'la sözleşme imzalayan Cicinho, 31 Mayıs 2015 tarihinde boşa çıkacak. Bu gerçekle eli güçlenen Beşiktaş Yönetimi, transferi Ocak ayında küçük bir bütçeyle bitirmek için uğraşacak.

CARLOS YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Cicinho'yu Sivasspor'a getiren Roberto Carlos, geçtiğimiz günlerde Brezilyalı yıldızın geleceğiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulunmuştu: "Futbolda iyi futbolcularla ilgilenen kulüpler her zaman olabilir. Bu çok normal... Çünkü geçen sene Cicinho da çok iyi bir sezon çıkarttı. Bu sene de iyi gidiyor, o yüzden onunla ilgili transfer gelişmelerinin olması muhtemel. İyi bir rakam teklif edilirse, her şey olabilir..."

CİCİNHO'DAN POLİTİK SÖZLER

Kartal'ın radarındaki isim Cicinho, konu hakkında politik konuştu: "Şu an açıkçası bunu düşüneceğim veya konuşacağım bir dönem değil. Çünkü şu an yeni sözleşmeler yapılmıyor! Sivasspor'la olan sözleşmem devam ediyor. O yüzden tamamen Sivasspor'u düşünüp bu takım için çalışmam gerekiyor. Tamamen buraya konsantre olmalıyız. Zaten bu konuda kesin bir durum yok, o yüzden bununla ilgili konuşmamak en güzeli."

BAŞKANLAR KONUŞACAK

Ancak Beşiktaş yönetiminin, Sivasspor'la olan iyi ilişkiler nedeniyle bu düşüncesini Ocak ayında resmiyete dökeceği ve Başkan Fikret Orman'ın da devre arasında çok iyi anlaştığı Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın kapısını çalmayı düşündüğü belirtildi.

YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Beşiktaş'ta futbolun patronu Ahmet Nur Çebi ile yönetici Erdal Torunoğulları, ara transfer görüşmeleri masaya yatırdı. Görüşmede, "Önceliğimiz Ocak ayında sağ bek almak. Bütün konsantrasyonumuzu bu konuda yoğunlaştıralım" kararı alındığı ve aralarında Cicinho'nun da olduğu 5 kişilik bir liste hazırlandığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER