BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın gözü bu iki isimde

Bu sezon yıldız transfer yapmakta ısrarcı olan Beşiktaş yönetiminin Mario Balotelli ve Samuel Eto’o konusuna yoğunlaştığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın gözü bu iki isimde

Mario Balotelli için Ajax’ın devreye girmesi sonrasında, İtalyan golcünün menaceriyle Fransa’da pazarlık masasına oturan Başkan Fikret Orman, ibreyi Kartal’a çevirdi. Yönetimin B Planı olarak belirlediği Samuel Eto’o da ülkesi Kamerun’a geçip Beşiktaş’ın haberini beklemeye başladı.

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, önceki gün Avusturya kampındaki son günde Eibar’ı 3-0 yendikleri hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamayla yönetimden transfer konusunda beklenti içerisinde olduğunu belirtmişti.

'Sarı lacivert duvar'ın tişörtü çıkıyor!

Tecrübeli çalıştırıcının, “Şampiyonlar Ligi kadrosu farklı bir kadrodur. En iyisini istersin. Elimizde olan oyuncularla en iyisini yapmak için uğraşacağız. Yönetimin de transfer için gayret gösterdiğini biliyorum” açıklaması sonrasında transferde hızını artıran yönetimin, Mario Balotelli ve Samuel Eto’o konusuna yoğunlaştığı öğrenildi. Premier Lig ekibi Liverpool’un ollarını ayırma kararı aldığı Mario Balotelli için Ajax’ın devreye girmesi sonrasında geri planda kalan Siyah-Beyazlılar, bu isim konusunda öne geçmek için düğmeye bastı.

Antalyaspor'dan Beşiktaş'a Samuel Eto'o tepkisi

Kartal, Devler Ligi'yle önde

İtalya’nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport’un haberine göre, Başkan Fikret Orman’ın, yıldız futbolcunun menaceri Mino Raiola’yla dün Fransa’nın Monte Carlo Bölgesi’nde bir görüşme gerçekleştirdi. Orman’ın, bu toplantıda golcü futbolcunun menacerine maddi olarak Ajax’tan daha iyi bir öneri sunduğu öğrenilirken ek olarak Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ne direkt grup aşamalarından başlayacak olması kartını da kullandığı bildirildi.

Şenol Güneş ikna edilecek

Devler Ligi’ne katılabilmek için 3. ön eleme turunda çaba gösteren Ajax’ın, bu aşamayı geçmesi halinde 2 Play-Off karşılaşmasına çıkacak olmasını göz önünde bulunduran Balotelli’nin temsilcisinin, bu nedenle Şampiyonlar Ligi’nde garanti olarak yer alacak Kartal’a sıcak baktığı ifade edildi. Bu görüşme sonrasında İtalyan yıldızın rotasını Beşiktaş’a çeviren Orman’ın, bu futbolcu için, “Balotelli konusunda bir görüş belirtmedim” açıklamasında bulunan teknik direktör Şenol Güneş’i, Ricardo Quaresma transferinde olduğu gibi ikna etmesi bekleniyor.

Vitor Pereira'dan kritik uyarılar

Eto'o haber bekliyor

Fanatik'in haberine göre; Mario Gomez’in takımla yollarını ayırmasının ardından Alman futbolcunun gol krallığındaki en yakın takipçisi Samuel Eto’o’yu gündemine alan Kartal, 35 yaşındaki yıldızla menaceri araclığıyla el sıkışmıştı. Bu gelişmenin ardından ülkesine dönen ve kulüplerin anlaşmasını bekleyen Kamerunlu futbolcunun, tarafların bonservisi konusunda orta yolu bulmasının ardından Kartal’ın İstanbul’daki kampına katılmayı planladığı belirtildi. Başkan Fikret Orman’ın çabaları sonrasında forvet transferi konusunda ilk hedefine Mario Balotelli’yi alan Siyah-Beyazlılar’ın, bu isim konusunda anlaşma sağlanamaması halinde yakın zaman içerisinde Samuel Eto’o’ya imza attırması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER