SÜPER LİG

Beşiktaş'ın elinden kaçan dev yatırım!

Önder Özen'in "Kıl payı kaçırdık" dediği 17 yaşındaki Isaac Success Udinese'ye gitti.

Beşiktaş'ın elinden kaçan dev yatırım!
Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'in, son yaptığı açıklamada değindiği Isaac Success'i Serie A temsilcisi Udinese'nin son derece makul bir ücret karşılığında renklerine bağladığı belirtildi.

Fotomaç si'nin haberine göre; Özen, bir süredir takipte oldukları genç yıldız için şu ifadelere yer verdi; "Udinese bu sene bizim de talip olduğumuz Isaac Success'i aldı. Biz çok küçük bir farkla kaçırdık. 1.5 ay bu oyuncunun üzerinde çalıştık. Arkadaşlarımız gitti baktı, kıl payı İtalyanlar'a kaptırdık, Udinese oyuncuyla 5 yıllık kontrat yaptı. Bu ismi unutmayın. Birkaç yıl sonra üst düzey bir ligde büyük ihtimalle göreceğiz."

Success, Nijerya U17 Milli Takımı'nın forvet hattında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Success, "Udinese'de oynamak için hazırım. Sözleşme imzaladım ve Udinese için oynayacağım için çok mutluyum. Ocak ayında takıma katılacağım" dedi.

Udinese'nin, 36 yaşındaki Antonio Di Natale'nin veliahtı olarak gördüğü Success'i yetiştiren futbol akademisine 1 milyon euro yetiştirme payı ödeyerek genç yeteneği kadrosuna kattığı öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER