BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ı yakan verilmeyen penaltı

Dün gece Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 40. dakikasında Lokomotiv Moskova oyuncusu Niasse'nin, ceza sahasının içinde topu eliyle oynamasına seyirci kalan Alman hakem Zwayer kartalın 3 2 puanını yedi.

Beşiktaş'ı yakan verilmeyen penaltı

Alman hakem Zwayer, 40'ta Niasse'nin ceza sahasında topu 'eliyle oynamasına' seyirci kalarak Beşiktaş'ın Lokomotiv karşısında olası galibiyetine engel oldu
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde grubundaki 4. maçında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalırken, hakem kurbanı oldu. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın Alman düdüğü Felix Zwayer, 40. dakikada siyah-beyazlı ekibin çok net bir penaltısını çalmayarak skora direkt etki etti.

Havadaki topu eliyle kesti
Bu dakikada sol taraftan gelişen Beşiktaş atağında top ceza sahasına ortalandı. Kafaya çıkan Lokomotiv Moskovalı Oumar Niasse, havadaki topa 'hentbol oynarcasına' eliyle müdahale etti. Ancak Alman hakem Felix Zwayer karşılaşmayı devam ettirdi.

İçeriye önde gidebilirdi
Zwayer penaltıyı verse, Beşiktaş ilk yarıyı 1-0 önde kapama şansını bulacak ve maçın seyri de büyük ölçüde değişecekti. Beşiktaşlı oyuncuların itirazı sonucu değiştirmedi. Kara Kartal ikinci yarıda Ricardo Quaresma ile öne geçti ancak üstünlüğünü koruyamayınca bir puanla yetindi.

Onlar da penaltı bekledi!
Karşılaşmanın 2. yarısında Lokomotiv Moskova da penaltı bekledi. Sol kanattan kazanılan serbest atışta ceza sahasına ortalanan top barajdaki Oğuzhan'ın eline çarptı. Bu kez Moskovalı oyuncular penaltı itirazında bulundu. Hakem Zwayer buna da 'devam' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER