BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a sürpriz başkan adayı!

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Fikret Orman yönetiminin aldığı karar doğrultusunda olağanüstü seçime gidiyor. Siyah-beyazlı takımda kimlerin başkan aday olacağı ise merak konusu oldu.

Beşiktaş'a sürpriz başkan adayı!

Beşiktaş'ta İsmail Ünal, başkan adayı olacak. İsmail Ünal'ın yakın çevresi tarafından, Yıldırım Demirören, Serdar Bilgili ve Metin Keçeli'nin Ünal'a destek verdiği iddia ediliyor.

İsmail Ünal yarın öğlen saatlerinden itibren resmi işlemleri başlatacak ve 24 saat içerisinde başkan adaylığı işlemi tamamlanacak.

Ünal daha önce Beşiktaş'ta yönetim kurulu üyeliği ve genel sekreterlik görevlerini yürüttü.

İsmail Ünal kimdir, kaç yaşında?

İsmail Ünal Antalya’nın Akseki ilçesinde doğmuştur.  Ünal, 1977 yılında Güzel Sanatlar Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 1980 yılında serbest mimarlığa başladı. Çoğunluğu Beşiktaş ilçe sınırları içinde olmak üzere toplu konut, konut, sanayi sitesi ve fabrika projelerini geliştirdi ve uyguladı. Bu projeler sayesinde yerel yönetimlerle iç içe çalışarak Beşiktaş’ın genel özelliklerini ve sorunlarını tanıma fırsatı buldu. Üstlendiği görevler sonucunda yaptığı çok sayıda yurtiçi ve yurtdışı gezide mesleği, çağdaş yerel yönetim uygulamaları ve kent yaşamıyla ilgili birçok bilgi edindi.

1992-1994 yılları arasında BJK Yönetim Kurulu Üyeliği, 2002-2004 yılları arasında BJK Genel Sekreterlik görevini üstlenen Ünal, 2007 yılından beri Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi’dir. Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevini yürüttü.

Evli ve 2 kız babası olan Ünal, 25 yıldır Beşiktaş’ta yaşamaktadır.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER