FUTBOL

Beşiktaş'a servet kazandıran transfer hamlesi!

Avrupa Şampiyonası milli takımların vermiş olduğu mücadele en çok vitrine çıkan futbolculara yaradı. Transferdeki hareketlilik nedeniyle kendini gösterme fırsatı yakalayan futbolcuların ortaya koydukları performansta dikkatleri üzerine toplayan isimlerden biri de Dorukhan Toköz oldu. Beşiktaşlı oyuncunun piyasası tavan yaptı...

Beşiktaş'a servet kazandıran transfer hamlesi!

Fransa maçındaki performansıyla birçok takımın radarına girmeyi başaran Dokrukhan Toköz'e son talip Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool oldu.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Milli Takım'ın Fransa'yı 2-0'la geçtiği mücadelede Pogba karşısındaki etkileyici performansıyla dikkatleri çeken Dorukhan için Jürgen Klopp olumlu rapor verdi.  

Alman teknik adam, "Liverpool için yeterli. Transferi katkı sağlar" değerlendirmesinde bulunduğu belirtildi. 

İngiliz ekibinin transfer heyetinin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek Başkan Orman'la ilk görüşmeyi yapacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetimin Liverpool'dan en az 15 milyon euro talep edeceği belirtiliyor. 

Değeri arttı
Geçen sezon 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'dan bedelsiz olarak alınan Dorukhan'ın o dönem piyasa değeri 500-700 bin euro civarındaydı. Kasım ayından itibaren takımda süre almaya başlayan 23 yaşındaki oyuncu için Başkan Fikret Orman'ın 15 milyon eurodan daha düşük bir bedeli kabul etmeyeceği belirtiliyor.

Vodafone Park'ta Liverpool forması giyecek
Liverpool'a transferi gerçekleşmesi durumunda milli yıldız Ağustos ayında yeni formasıyla Vodafone Park çimlerine çıkacak. Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea 14 Ağustos'ta Süper Kupa finalinde Vodafone Park'ta karı karşıya gelecek. 

Talipleri artıyor
Daha önce İtalya ekiplerinden Genoa ve Juventus gibi, İspanyol devi Atletico Madrid'in de listesinde olduğu belirtilen Dorukhan için Almanya ve İspanya'dan başka kulüplerden de teklif olduğu öğrenildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER