BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a Premier Lig'den 3 transfer!

Süper Lig'de hedefini Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olarak belirleyen Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezona hazırlanıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, gözünü Premier Lig'e dikti.

Beşiktaş'a Premier Lig'den 3 transfer!

Beşiktaş'ın eski oyuncuları Fabricio Ramires ve Ryan Babel'e yeniden siyah-beyazlı formayı giyme yolu göründü...

Premier Lig'de önceki akşam Watford'a 4-1 yenilen Fulham'ın bitime 5 hafta kala küme düşmesi kesinleşti. Son 5 maçı öncesinde küme düşme hattının üstündeki takımlarla arasındaki fark 16 puan olan Fulham, bu sezon Huddersfield Town'dan sonra Premier Lig'e veda eden 2. kulüp oldu. 

Bu durumun siyah- beyazlılar açısından önemi ise bir hayli farklıydı; çünkü Fulham küme düştü, Beşiktaş'ı da heyecan bastı.

ÖNCELİK KALECİ FABRI'DE

Siyah-beyazlılar ilk olarak eski kalecileri Fabricio Ramires'in işini bitirmeyi hedefliyor. Nedeni de Fabricio Ramires'in yerine transfer edilen Alman file bekçisi Loris Karius'un beklenen performansı sergileyememesi.

Beşiktaş yönetimi İspanyol kaleci Fabri'yi kiralık olarak renklerine katmayı hedefliyor.

Bunun dışında Ryan Babel'in de İngiltere'de alt ligde oynamak istemediği için; giderken verdiği söz üzerinden kendisine yapılan 1.5 milyon euro'dan 2 yıllık teklifini kabul ederek geri döneceği konuşuluyor. Fabri Beşiktaş formasıyla 87 maça çıkıp 7813 dakika süre almayı başardı. Babel, Beşiktaş forması altında çıktığı 89 karşılaşmada 29 gol atıp 12 de asist yaptı.

ANDRE ZAMBO OPERASYONU

Beşiktaş yönetimi, Fulham'ın küme düşmesinin ardından İngiliz ekibiyle sadece Fabri ve Babel için değil, 23 yaşındaki Kamerunlu ön libero Andre Zambo Anguissa için de görüşme yapma kararı aldı.

Siyah-beyazlılar, Marsilya'dan 25 milyon euro'ya alınan Anguissa'yı kiralamak için vakit kaybetmeden teklif yapması bekleniyor.

Roco'yu sezon sonunda elinden çıkarmayı hedefleyen Beşiktaş yönetiminin, bu sezon 20 maçta görev yapan Andre Zambo'yu kiralayarak, savunmasını güçlendirmeyi hedefliyor.

Zambo, Fulham ile 20 karşılaşmada toplam 1342 dakika sahada kaldı. Golü ve asisti bulunmayan kamerunlu takımının ligin bitimine 5 hafta kala küme düşmesine engel olamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER