SİVASSPOR

Beşiktaş'a gol atarsa kime armağan edecek?

Medicana Sivasspor'un Nijeryalı forveti 29 yaşındaki Michael Eneramo, Kangal köpeği Bela'nın, eski takımı Beşiktaş maçı öncesi 5 yavru dünyaya getirmesine sevinirken, "Gol atarsam bu yavrulara hediyem olacak" dedi.

Beşiktaş'a gol atarsa kime armağan edecek?

Medicana Sivasspor'un golcüsü Michael Eneramo, Beşiktaş'a gol atması halinde bu golü yavru köpeklerine hediye edeceğini söyledi.

Sivasspor'un tecrübeli forveti Michael Eneramo'nun 1.5 yaşındaki Kangal köpeği 'Bela', geçen hafta doğum yaptı. İl Özel İdare Müdürlüğü'ne ait Kangal Irkını Yaşatma Koruma ve Üretme Merkezi'nde bakılan 'Bela', 3'ü erkek 2'si dişi olmak üzere 5 köpek yavruladı. Merkeze gelen Eneramo, doğuma çok sevindiğini belirtirken Bela ve yavrularıyla uzun süre vakit geçirdi.

İşte 12. haftanın hakemleri

"ONLAR BENİM AİLEM OLDU"

Köpeği Bela'yı henüz 1 aylıkken aldığını anlatan Eneramo, "Sivas'a geldiğim günden beri beri Kangal köpeklerini çok seviyorum. Aldığım Kangal'ın yavruları oldu. Onlar benim ailem oldu şu an. Henüz onlara isim düşünmedim. Ama yakın zamanda düşüneceğim ve en iyi isimleri koyacağım" diye konuştu.

"GOLLERİM ONLAR İÇİN OLACAK"

Bu hafta oynayacakları eski takımı Beşiktaş karşısında gol atmayı çok istediğini söyleyen Eneramo, "Moralim çok iyi. Bu hafta da gol atmayı istiyorum. Gol atarsam yavru köpeklere de hediyem olacak" dedi.

Dursun Özbek'ten ilk açıklama! Hamzaoğlu...

Kangal köpeği merkezi işletmecisi Hüseyin Yıldız, Eneramo'ya ait 'Bela' isimli köpeğin yavrularını 2 gün gözlem altında tuttuklarını anlatırken, "Sağlıkları son derece iyi. Anne sütünü alıyorlar. 4'üncü, 5'inci haftada da ilk koruma aşılarını yapacağız. İkinci aşı 15 gün sonra tekrarlanacak. Yer ve zeminimiz de onların sağlığı için son derece uygun. Yani soğuktan korunacaklar, üşümeyecekler" ifadelerini kullandı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER