BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a dünyaca ünlü bir hoca geliyor!

Mayıs ayındaki kongreye eli güçlü girmek için Antonio Conte’ye kancayı takan Başkan Fikret Orman, dünyaca ünlü ismi Vodafone Park’a getirip gövde gösterisi yapmayı hedefliyor.

Beşiktaş'a dünyaca ünlü bir hoca geliyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş’in sezon sonunda A Milli Takım’ın başına geçecek olması sebebiyle yeni dönem öncesinde yeni hoca arayışına girmişti.

Fanatik'in haberine göre, bu doğrultuda son olarak İngiltere Premier Lig devi Chelsea’yi çalıştıran Antonio Conte’yi gözüne kestiren Başkan Fikret Orman’ın, İtalyan hocayla Milano’da görüştüğü ortaya çıkmıştı.

Mayıs ayındaki başkanlık seçimlerine eli güçlü girmek isteyen ve bundan dolayı sansasyonel bir ismi takımın başına getirmeyi amaçlayan Başkan’ın, Conte’yle yaptığı son görüşmenin detayları ortaya çıktı.

‘Vizyonu geniş bir hoca’

Orman’ın, 49 yaşındaki teknik adamı İstanbul’a davet ettiği öğrenildi. Fikret Başkan’ın, Beşiktaş’ı daha yakından tanıması için Conte’yi Vodafone Park’ta oynanacak bir karşılaşmada locasında ağırlamak istediğini ilettiği belirtildi.

Başarılı hocanın bu öneriye olumlu baktığı ancak tarafların tarih konusunda henüz anlaşma sağlamadığı belirtildi. Yeni teknik adam için çalışmalara başlayan Fikret Orman, konuyla ilgili olarak, “Ufku açık, vizyonu geniş ve kulübün şartlarına uygun birini takımın başına getireceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
TREND HABERLER