BEŞİKTAŞ

Beşiktaş yönetiminden TFF'ye fikstür tepkisi

Beşiktaş yönetimi, Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçı nedeniyle TFF'ye başvuruda bulunduklarını ancak red yanıtı aldıklarını bildirdi..

Beşiktaş yönetiminden TFF'ye fikstür tepkisi

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kardemir Karabükspor'u 3-1 yenerek, 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını söylerken federasyona da tepkiliydi.

Metin Albayrak, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 13 Eylül Salı günü deplasmanda Portekiz'in Benfica takımıyla karşılaşacakları için Kardemir Karabükspor maçını bir gün önce oynamayı talep ettiklerini ancak Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) kendilerine olumsuz yanıt verdiğini belirtti.

Şenol Güneş federasyona ateş püskürdü

Bundan sonraki maç planlamalarında TFF'nin daha dikkatli olması gerektiğini savunan Albayrak, "Kardemir Karabükspor maçını cuma günü oynamak için TFF'ye müracaat ettik ama kabul edilmedi. Liglerin planlamasını TFF yapıyor. Biz, ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takımız. Cuma günü oynamayı arzu ederdik. Portekiz'e 5 saat yolculuk yapacağız ve ardından maça çıkacağız. Kolay olmayacak. Bizi yöneten TFF ve kararı onlar verdi. Saygı duyuyoruz ama TFF'den bundan sonraki maçların planlamasında bu konularda daha dikkat etmelerini rica ediyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER