BEŞİKTAŞ

Beşiktaş yıldız ismi F.Bahçe'nin elinden kaptı

Beşiktaş, Pepe'nin Porto'ya gidişinden sonra savunma bölgesinde dikiş tutturamamıştı. Bu bölgeye transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Fenerbahçe'nin transferdeki gözdesine kancayı taktı.

Beşiktaş yıldız ismi F.Bahçe'nin elinden kaptı

Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'nin istediği yıldızı gözüne kestirdi.

Isımat Mırın ve Enzo Roco'dan aradığını bulamayan Kartal, Fenerbahçe'nin transfer gündeminin en tepedeki ismini radarına aldı. Uygun bir teklif gelmesi halinde Domagoj Vida'yı satmanın planlarını yapan Beşiktaş yönetimi, sezon sonu için stoper araştırmalarına hızla başlarken, sürpriz bir isim gündeme geldi.

Beşikaş Başkanı Fikret Orman'ın transferde bizzat devreye girdiği ve transferi bitirmek için tüm imkanları seferber edeceği bildirildi. İşte o isim; Yönetimin, Premier Lig ekibi Leicestier City'de oynayan milli yıldız Çağlar Söyüncü için araştırmalara başladığı kaydedildi. Son dönemde Fenerbahçe'nin de listesine giren 22 yaşındaki savunmacının şartlarını araştıran siyah-beyazlıların, oyuncunun Leicester City'de forma bulmakta zorlanması nedeniyle teklifte bulunma kararı aldığı öğrenildi.

İngiliz basınında da son dönemde oyuncunun sezon sonunda Türkiye'ye dönebileceği iddiaları gün geçtikçe ciddiyet kazanmaya başladı. Kiralanacağı haberleri arttı.

19 MİLYON STERLİN'E GİTMİŞTİ
Beşiktaş yönetiminin, piyasa değeri 18 milyon euro civarında olan 1.87 boyundaki Çağlar'ı İngiliz ekibinin düşük bir rakama bırakmayacağı bilindiği için 2 senelik bir kiralama teklifi yapacağı da gelen haberler arasında..

Siyah-beyazlıların, oyuncunun yaklaşımını öğrenmek için menajerler düzeyinde nabız yoklamaya başladığı bilgisi de paylaşıldı. Çağlar'ın en azından Avrupa Ligi'ni düşünerek Beşiktaş'ı tercih edebileceği yorumları yapıldı. Çağlar Söyüncü ağustos ayında 19 milyon sterlinlik bir anlaşma ile Leicester City'ye transfer olmuş ancak beklenen çıkışı yapamamıştı..

Leicester City'de Harry Maguire, Wes Morgan ve Jonny Ewans gibi tecrübeli isimlerin gölgesinde kalan Çağlar, 2'si EFL Cup, 5'i Premier Lig'de olmak üzere toplam 7 maçta şans buldu. 

Gol ve asist üretemeyen milli futbolcu, 3 kez de rezerv takımında görev yaptı. Leicester'ın tıpkı Slimani'de olduğu gibi formunu kaybetmemesi için Söyüncü'yü gelecek sezon kiralık gönderme seçeneğini düşünebileceği belirtiliyor.

Milli stoperin de Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı, kendini yeniden kanıtlamak istediği bildirildi.

Yorumlar
TREND HABERLER